marinus-jansen

Overhandiging van een bijzonder certificaat

 

Dit voorjaar zijn de papieren certificaten bij alle personen en huishoudens bezorgd die hebben bijgedragen aan de aankoop van 50 hectare van de Binnenveldse Hooilanden. Deze actie is afgerond met de overhandiging van een speciaal certificaat aan meneer Marinus Jansen.

In de beginfase dat Mooi Binnenveld werkte aan de crowdfunding voor aankoop van nieuwe natuur in het Binnenveld is het contact met meneer Jansen gestart. Bij het horen van de belofte dat iedereen die inschrijft op een certificaat daar een papieren versie bij zou krijgen, vroeg meneer Jansen: “En wat als je inschrijft op 10 certificaten?” Op dat moment hebben we een extra groot certificaat toegezegd.

Het was ons een waar genoegen om deze toezegging na te komen. Dat hebben we gedaan op een hete zomerse dag aan de rand van de Binnenveldse Hooilanden. Namens Mooi Binnenveld waren Driek Enserink, Gert van der Meer, Dick van den Hoek en Rob Janmaat aanwezig. De twee begeleiders van meneer Jansen, Marga Jansonius en Ilse Leeuwerik, hebben de overhandiging mogelijk gemaakt. Daarvoor willen we hen hartelijk danken. En natuurlijk meneer Jansen ook, voor zijn mooie bijdrage!

 

 

Recent nieuws