OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Film Hooiland enthousiast ontvangen

Op zondagmiddag 19 november is de film Hooiland in twee première voorstellingen enthousiast ontvangen. Naast de prachtige beelden van Luc Enting, Melchert Meijer zu Schlochtern en Harald van de Sanden, mogen we ook noemen de uitstekend passende muziek op de achtergrond van Matthijs Kieboom en de prachtige voice-over van Gijs Scholten van Aschat.

Filmteam in actie

Mooi Binnenveld (Willem Hendriks) verzorgde mede namens medebeheerders Staatsbosbeheer en Coöperatie Binnenveldse Hooilanden een korte toelichting. Gevolgd door een boeiende presentatie van de filmmakers over het maken van de film. De film overtrof menige verwachting: prachtige beelden en een aansprekend verhaal! Na afloop volgde een ovationeel applaus en wisselden de bezoekers hun positieve ervaringen met elkaar uit onder het genot van een drankje en hapjes van Boerderij De Hooilanden in de gezellige foyer van het Heerenstraat Theater.
Een aantal quotes onderstreept de waardering:
Mooi opgebouwde film. Ook de historische beelden erin verwerkt waren gaaf om te zien. Feest van herkenning door de mooie opnames
“Prachtig verhaal en schitterende beelden over de nieuwe natuur en samenwerking”.

De film draait komende dagen dagelijks in het Heerenstraat Theater. Er zijn nog volop kaartjes beschikbaar! Kom dus allemaal naar deze prachtige film kijken! Leden van Mooi Binnenveld, dus ook nieuwe leden (zie aanmeldoptie hiernaast) krijgen bij aankoop van een kaartje een tweede kaartje gratis.
In vele lokale media werd aandacht besteed aan de film Hooiland. Speciaal vragen we Uw aandacht voor een uitzending van Omroep Gelderland: Dit natuurgebied werd in vijf jaar vernieuwd en dat is gefilmd

Tekst en foto’s: Fons Koomen en Filmteam

Recent nieuws