veenkampen

Veel animo voor certificaten

In het afgelopen half jaar hebben 52 personen en huishoudens ingetekend op 74 certificaten om de aankoop van nieuwe natuur in het Binnenveld mogelijk te maken. Met de aanvulling van de gemeente Wageningen, die elk certificaat vanuit Wageningen aanvult met 500 euro, staat dit voor bijna 100.000 euro. Daar is de Stichting Mooi Binnenveld erg blij mee.

De inschrijvingen komen vanuit talle steden en dorpen rond het Binnenveld: Ede, Bennekom, Wageningen, Rhenen en Veenendaal. Maar het initiatief spreekt ook in andere delen van het land aan, blijkt uit inschrijvingen vanuit Groningen en Zeeland.

Het geeft Mooi Binnenveld extra motivatie om in het komende half jaar aan de verdere crowdfunding te werken. Dat zal gebeuren met lezingen, excursies, flyer-uitdeel-acties en meer. Ook zullen er nog nieuwe fondsen worden aangeschreven die bereid zijn natuurdoelen te ondersteunen. Indien u wilt meewerken, of interesse hebt in een mondeling toelichting op het initiatief van Mooi Binnenveld, kunt u contact opnemen via info@mooibinnenveld.nl of het telefoonnummer onderaan de website.

Recent nieuws