Eva-Meijer-over-dierentalen_200

Lezing Eva Meijer, opbrengst voor Mooi Binnenveld

Op donderdag 15 maart 2018 zal Eva Meijer een lezing geven over haar laatste boek De Soldaat was ook een Dolfijn.

Eva Meijer is beeldend kunstenaar, filosoof, schrijver en singer-songwriter. Haar debuutroman Het schuwste dier verscheen in 2011 en werd voor diverse prijzen genomineerd. In 2016 verscheen Dierentalen, een populair wetenschappelijk boek over talen van niet-menselijke dieren, en de vraag wat taal eigenlijk is. Haar derde roman Het vogelhuis verscheen in september 2016. Dit boek werd aangeraden door het boekenpanel van De Wereld Draait Door, en genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en de ECI Literatuurprijs.

Met deze lezing wordt geld ingezameld voor de aankoop van certificaten (symbolisch mede-eigenaar) voor 50 hectare nieuwe natuur in het Binnenveld tussen Ede, Wageningen, Rhenen en Veenendaal: de Binnenveldse Hooilanden. Dit is een uniek project waar burgers zelf de verantwoordelijkheid nemen om natuur te beschermen en te ontwikkelen. Zie voor meer informatie www.mooibinnenveld.nl

Donderdag 15 maart 2018 om 20:00 uur. Na afloop bestaat er de mogelijkheid tot aankoop van het boek en het laten signeren door Eva.

Locatie: Restaurant A&A,Veenderweg 3 te Bennekom

Toegangsprijs € 7,50 p.p., inclusief koffie of thee

Kaarten kunnen vooraf worden gekocht bij Boekhandel Novita, Plus Edwin en Astrid Holtrop, VakantieXpert Bennekom, Geels Woonwarenhuis of Wijnhuis Bennekomof ter plekke.

Recent nieuws