sdr

Camera Club Wageningen en Mooi Binnenveld gaan samenwerken

Jaap Mons (namens Camera Club Wageningen) en Driek Enserink (namens Mooi Binnenveld) hebben een intentieverklaring ondertekend om de samenwerking tussen de twee organisaties vast te leggen.

Door de inhoudelijke kennis van Mooi Binnenveld en de fotografische kennis van de Camera Club Wageningen te bundelen kunnen de twee organisaties samen de ontwikkelingen in het natuurgebied Binnenveldse Hooilanden op een kundige en mooie manier vastleggen. Het precieze doel van de samenwerking met de Camera Club Wageningen is de aanleg van het gebied en later de verdere ontwikkeling van de natte natuur goed in beeld te brengen met foto’s van de aanleg – en onderhoud werkzaamheden, landschapsfoto’s, foto’s van planten en dieren en (macro-) foto’s van planten en insecten.
Het idee van samenwerking kreeg een warm onthaal bij de natuur werkgroep van Camera Club Wageningen. Maar liefst acht vrijwilligers van de Camera Club Wageningen hebben zich aangemeld om actief mee te doen.  In de intentieverklaring zijn afspraken vastgelegd over onder meer het eigendom van de beelden en het gebruik ervan door Mooi Binnenveld voor presentaties en nieuwsberichten en in een gepland boek over de Binnenveldse Hooilanden.

Recent nieuws